Fenerbahçe deplasmanda kayıp!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe deplasmanda kayıp!

FUTBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ligde Trabzonspor’a mağlup olan İsmail Kartal’ın takımına bir darbe de Konferans Ligi’nde geldi. Bulgar ekibi Piotrowski ve Rwan’ın golleriyle kazandı.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - İsmail Kartal yönetiminde sezona fırtına gibi giren ancak iki stoperi Djiku ve Becao’nun yanı sıra Fred’den de sakatlık sebebiyle mahrum kalınca bu sezonki ilk yenilgisini Trabzonspor karşısında alan Fenerbahçe, Konferans Ligi’ndeki ilk mağlubiyetini de Bulgaristan’da yaşadı.

Savunmadaki eksiklere Samet ve Mert’in Avrupa kadrosuna yazılmaması da eklenince Ludogorets karşısına altyapıdan yetişen genç stoper Yusuf Akçiçek ile çıkan Fenerbahçe, 90 dakika boyunca üretkenlik problemi yaşadığı karşılaşmada rakibine 2-0 yenildi ve tura kanatlanma şansını değerlendiremedi.

SERT SAVUNMA YAPTILAR

Karşılaşmanın ilk golü maçın 18. dakikasında Piotrowski’nin ceza sahası dışından çıkardığı şutla gelirken, genç Yusuf performansıyla geçer not aldı. Karşılaşmanın 56. dakikasında Batshuayi’nin sol çaprazdan çıkardığı şutla gole yaklaşan temsilcimiz, Belçikalı oyuncunun şutu üst direğe çarpınca bu fırsatı değerlendiremedi.

İsmail Kartal son yarım saatlik bölümde İrfan Can, Szymanski, Cengiz ve Umut gibi kozlarını sahaya sürse de Ludogorets savunmasında açık vermedi. Karşılaşmada son sözü söyleyen isim ise 90’da ev sahibi takımın Brezilyalı genç hücum oyuncusu Rwan oldu: 2-0.

"ÜRETİCİ OLAMADIK"

Maçı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Kazanmak istiyorduk, en kötü bir puan bekliyorduk. Oyuna da iyi başladık. İlerleyen bölümde sert savunma bizi zorladı. İlk defa çok gol pozisyonu üretemedik. Hâlen lideriz” şeklinde konuşurken, Ferdi Kadıoğlu, “Üst üste iki maç kaybettik. Kendimize gelmeliyiz” sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...