Bin pişman! Szalai'den mesaj var

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bin pişman! Szalai'den mesaj var

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bundesliga ekibinde sadece üç maçta şans bulan stoper oyuncusu devre arasında geri dönmek için haber yolladı. Stoper arayan sarı lacivertliler eski öğrencisini kiralayabilir.

Ali Koç döneminin en başarılı transfer sürecini geçiren ancak stoper bölgesindeki şanssız sakatlıklarla sarsılan Fenerbahçe devre arasında savunmasına takviye yapacak. Bu sayının en az iki olması bekleniyor. İşte böyle bir ortamda Kanarya’nın 12 milyon avroluk bonservis bedeliyle Bundesliga ekibi Hoffenheim’e sattığı Attila Szalai’nin menajerlik şirketi Rogon’un temsilcisi, sarı lacivertlilere mesaj yolladı… Teklif de çok netti: Szalai’yi geri ister misiniz? Ki bu mesajın yanı sıra Macar oyuncunun ayrıldığı için pişmanlığını dile getirdiği de iletildi.

DİĞERİ DE YABANCI...

Szalai’nin durumu önce başkan Ali Koç’un önüne getirildi ardından da İsmail Kartal’a bildirildi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco’nun da görüşünün alındığı eski oyuncunun kiralanması gündeme geldi. Bundesliga’da yeterince süre alamaması transfer ihtimalini güçlendirdi. Sarı lacivertlilerin Szalai’ye camiayı ve ligi tanıması, uyum sıkıntısı yaşamayacak olması sebebiyle sıcak baktığı ifade edildi. Diğer stoperin de büyük oranda yabancı olması bekleniyor ve bu konuda alternatif isimler değerlendiriliyor.

PROJE BENİ ETKİLEDİ

F.Bahçe'nin sakat stoperlerinden Alexander Djiku, RMC Sport'a konuştu: Fenerbahçe'ye transferim, düşünülmüş ve planlanmış bir karardı. Avrupa'dan başka güzel teklifler de aldım ama F.Bahçe'nin sunduğu proje benim için çok daha önemliydi.

EN BEĞENDİĞİ 3 İSİM

Büyük transferler yaptılar. Tekrar şampiyon olmak istiyorlar. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyorlar. Kararım için çok mutluyum. Takımda en çok Dusan Tadic (inanılmaz bir ayağı var) ve Fred’i (iki yönlü de etkili) beğeniyorum. Dzeko da büyük golcü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...