Türkiye Almanya maçı hakemi kim, nereli? Türkiye maçının VAR hakemi kim, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Türkiye Almanya maçı hakemi kim, nereli? Türkiye maçının VAR hakemi kim, nereli?

FUTBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü 22.45’te karşı karşıya gelecek. Heyecanlı maçın hakemleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye Almanya maçı hakemi kimdir? Türkiye maçının VAR hakemi kim, nereli? sorularının yanıtını sizler için derledik.

Türkiye Almanya maçının hakemleri kim, merak edilen konular arasında yer alıyor. A Milli Futbol Takımı, bugün deplasmanda Almanya ile 22. kez karşı karşıya geliyor. İşte, heyecanlı Türkiye maçının hakemleri hakkında merak edilen soruların yanıtları...

TÜRKİYE ALMANYA MAÇI HAKEMİ KİMDİR?

Türkiye, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak özel maçta Almanya ile karşılaşacak. Bu mücadeleyi Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Frankowski’nin yardımcılıklarını Marcin Boniek ve Jakuk Winkler yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial ise olacak.

Müsabakada Pawel Raczkowski VAR, Krzysztof Jakubik ise AVAR olarak görev yapacak. 

BARTOSZ FRANKOWSKI KİMDİR?

Bartosz Frankowski, Ekstraklasa'da görev yapan Polonyalı bir futbol hakemidir. 2014'ten beri FIFA hakemi ve UEFA birinci kategori hakemi olarak sıralanıyor.

TÜRKİYE ALMANYA MAÇI HAKEMLERİ NERELİ?

Birinci hakem Bartosz Frankowski ve yardımcılarından Marcin Boniek ve VAR hakemi Pawel Raczkowski, Polonyalıdır.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...