Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Avrupa şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesini feshetti

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Avrupa şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesini feshetti
Fotoğraf Başlığı Ankara Büyüksehir Belediyesi, Avrupa sampiyonu Sude Nur Çakir'in sözlesmesini feshetti

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Sude Nur Çakır’ın ABB Spor Kulübü ile olan sözleşmesini, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı ziyaret etmesinin ardından tek taraflı olarak feshetti.

Kaydet
a- | +A

Slovakya'da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan milli sporcu Sude Nur Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı ziyaret etti. Çakır'ın AK Parti ziyareti sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi dikkat çeken bir karar aldı.

BAKMADAN GEÇME
MEB, 20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihini duyurdu
HABER

MEB, 20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihini duyurdu

TEK TARAFLI OLARAK FESHEDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, milli şampiyon Sude Nur Çakır'la olan sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetti. Fesih, Çakır'ın AK Parti İl Başkanı'nı ziyaretin ardından gerçekleşti. ABB'nin fesih kararı sonrası ise AK Parti'den tepki gecikmedi.

BAKMADAN GEÇME
Bakan Şimşek
HABER

Bakan Şimşek'ten çiftçilere müjde: 520 milyar lira destek sağlanacak

AK PARTİ TEPKİ GÖSTERDİ

ABB AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, "Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonu Sudenur Çakır kardeşimiz, şampiyona sonrasında AK Parti İl Başkanlığımız Gençlik Kolları Başkanımız ve sonra İl Başkanımız Hakan Han Özcan ile görüşerek tebriklerini kabul etmiştir. Bunun neticesinde spor kulübünden hiçbir açıklama yapılmadan, belediye spor kulübü tek taraflı olarak milli sporcumuzun sözleşmesini feshetmiştir. Bu durumun 19 Mayıs'ı yaşadığımız bu günlerde doğru bir tavır ve tutum olmadığını milletimizle paylaşmak istiyorum. Belediye Spor Kulübü yönetiminin bu karardan dolayı geri adım atmasını istiyoruz. Geri adım atmazlarsa da bizler kardeşimize sahip çıkacağız." açıklamasında bulundu.

BAKMADAN GEÇME
Cumhurbaşkanı Erdoğan et fiyatlarındaki artışa kayıtsız kalmadı: Her şey güllük gülistanlık diyemeyiz
HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan et fiyatlarındaki artışa kayıtsız kalmadı: Her şey güllük gülistanlık diyemeyiz

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Güncel
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.