Bayrampaşa Belediyesi'nde korkutan alevler

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Bayrampaşa Belediyesi'nde korkutan alevler

Güncel Haberleri  / Ajanslar

İstanbul'da Bayrampaşa Belediyesi'nde arşiv bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Panik ve korkuya neden olan alevler kısa sürede söndürüldü. Dumandan etkilenen 4 kişiye ise müdahale edildi.

Bayrampaşa'da Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'nde, belediyeye ait binanın ikinci katındaki arşiv bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bayrampaşa Belediyesi'nde korkutan alevler

TAHLİYE EDİLDİLER

Binadakiler tahliye edilirken yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Sağlık ekiplerince dumandan etkilenen 4 kişiye ambulansta müdahale edildi. Bu arada, itfaiye araçlarının caddeye girişini engelleyen park halindeki araçlar çekiciyle kaldırıldı.

Bayrampaşa Belediyesi'nde korkutan alevler

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Yangınla ilgili Bayrampaşa Belediyesi açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Bayrampaşa Belediyesi hizmet binasında bugün saat 14.30 sularında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dijital tarayıcıların bulunduğu ikinci katta başlayan yangınla birlikte personel önlem amaçlı binadan tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınan yangında can ve mal kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni itfaiyenin kapsamlı çalışmasıyla belirlenecek."

 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...