'Bu insanlığa, Müslümanlığa sığmaz' 5 yavru köpeği çöpe attılar!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / Anadolu Ajansı

Edirne Keşan'da, 5 yavru köpek bir koli içerisinde çöpe atıldı. Köpekler temizlik işçisinin dikkati sayesinde kurtuldu. Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı ise "Bu insanlığa, Müslümanlığa sığmaz. Kimsenin böyle davranmaya hakkı yok" sözleriyle isyan etti.

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Aşağı Zaferiye Mahallesi'nde yaşanan olay isyan ettirdi. İddiaya göre, çöpleri toplayan temizlik işçileri konteynerin birinden ses geldiğini fark etti.

KOLİYE KOYUP ÇÖPE ATMIŞLAR

Konteyneri kontrol eden temizlik işçileri bir koli içerisinde 5 köpek yavrusu buldu. Köpekler Veteriner İşleri Müdürlüğündeki kontrollerinin ardından Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneğine (KEHAYKO) teslim edildi.

'Bu insanlığa, Müslümanlığa sığmaz' 5 yavru köpeği çöpe attılar!

KEHAYKO Başkanı Sevinç Cebeci, köpek yavrularının temizlik işçilerinin dikkati sayesinde kurtulduğunu söyledi.

'BU MÜSLÜMANLIĞA SIĞMAZ'

Köpeklerin çöp konteynerine atılmasına tepki gösteren Cebeci, "Bu vicdansızlık. Kış aylarında, soğuk havada bu hayvanları çöpe atıp ölüme terk etmeyi kabul etmiyoruz. Bu insanlığa, Müslümanlığa sığmaz. Kimsenin böyle davranmaya hakkı yok" dedi. Cebeci, köpeklerin bakımı için geçici yuva aradıklarını dile getirdi.

Evinde çok sayıda hayvana baktığını anlatan Cebeci, "Köpekleri biberonla beslemeye başladık. Büyüyene kadar kalacakları geçici yuvalara ihtiyaç var. Gerekli mama yardımını yapacağız. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...