Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de muhalefeti tiye aldı: Kendi içlerinde horoz dövüşündeler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Denizli’de gerçekleştireceği mitingde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Muhalefetin trajikomik hallerini görüyorsunuz değil mi? Kendi içlerinde horoz dövüşlerinden beter bir haldeler. Horoz dövüşünün bile bir adabı var. Bunların kavgasında onu bile göremiyoruz" dedi.

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Yaklaşık 10 aylık bir hasretin ardından bugün yine sizlerle beraberiz. Öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Mayıs ayındaki seçimlerde Cumhur İttifakı'na Cumhurbaşkanlığında yüzde 44, milletvekilliğinde yüzde 45 oy oranlarıyla destek verdiniz. Ama bu oy oranlarının aramızdaki muhabbetin seviyesini yansıtmadığına inanıyorum. Denizli'den en az yüzde 50'nin üzerinde oy bekliyoruz. İnşallah 31 Mart'ta bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Eksiklerimizi tamamlayacağız, mesajlarımızı ulaştıramadığımız insanlarımız varsa bir yolunu bulup mutlaka onlara ulaşacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de muhalefeti tiye aldı: Kendi içlerinde horoz dövüşündeler - 1. Resim

"MUHALEFET BETER BİR HALDE"

Muhalefetten umudunuz kesmiş insanlarımızı bağrımıza basacağız. Denizli'nin de bu mücadelede bizi yalnız bırakmayacağı kanaatindeyiz. Muhalefetin trajikomik hallerini görüyorsunuz değil mi? Kendi içlerinde horoz dövüşlerinden beter bir haldeler. Horoz dövüşünün bile bir adabı var. Bunların kavgasında onu bile göremiyoruz. 9 ay önce ülkeyi birlikte yöneteceklerdi, bugün birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar. Dün iltifat ettiklerine bugün hakaret ediyorlar. Hem cumhurbaşkanı adayları hem de cumhurbaşkanı yardımcıları için bizim yaptığımız eleştirilerin daha fazlasını şimdi kendileri söylüyorlar. 

Şu anda resmi rakamlara göre alanda 75 bin kişi var. Denizli bugün coşmuş. İşte benim gönlümün sultanı Denizli bu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de muhalefeti tiye aldı: Kendi içlerinde horoz dövüşündeler - 2. Resim

"KAAN, 2028'İN SONUNDA ORDUMUZA KATILACAK"

Savunma sanayiinin en üst ligi hedefimiz. Bu alanda çığır açtık, ülkemizi söz sahibi kıldık. Göreve geldiğimizden bugüne yerli üretimin payını %80’ler seviyesine çıkardık.  Artık ihtiyacımız olan silahların hemen tamamını kendi imkanlarımızla üretebiliyoruz. Bununla da yetinmiyor, dost ve kardeş ülkelere ihracat yapıyoruz. Geçen sene 5,5 milyar dolar savunma ihracatı gerçekleştirdik. Kendi savaş gemisini yapan 10 ülkeden biriyiz. İHA, SİHA, AKINCI en son KAAN’ımız çıktı. Şimdi sırada ne var... KIZILELMA var. KAAN ilk uçuşunu başarıyla icra etti. 15 yıllık çabanın, azmin zaferi oldu bu. Allah nasip ederse 2028 yılı sonunda hava kuvvetlerimize katılacağını umuyoruz. Yapamaz dediler, yaptık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de muhalefeti tiye aldı: Kendi içlerinde horoz dövüşündeler - 3. Resim

"MUHALEFET NASIL YAPILIR ÖĞRENEMEDİLER"

Ne derseniz deyin, yaptık gökyüzüyle buluşturduk. Kendi akıllarınca projelerimizle dalga geçtiler. Varsın kulak arkası yapsınlar, biz bunları ciddiye almayacağız. KAAN gibi teknoloji harikası bir proje karşısında derin bir sessizliğe bürünmeleri ibret verici. Muhalefet nasıl yapılır bir türlü öğrenemediler. Şimdi Ankara’da bir apartman dairesi tutmuşlar, oradan siyaset yapıyorlar. Bunlar milletle aynı yöne bakmayı öğrenemedi. Aynı hissiyatı taşıyamadılar. Ben milletimle beraberim. Bunlar milletle aynı yöne bakmayı öğrenemediler.

6 Şubat'ın yaralarının sarılması için çalışmalarımız devam ediyor. 5 depremzede şehrimizi ziyaret ettik. 40 bine yakın deprem konutunu hak sahiplerine teslim ettik. Yılsonu için hedefimiz 200 bin konutu hak sahipleriyle buluşturmak. Deprem bölgemiz için bunları yaparken, diğer şehirlerimizi ve toplumumuzu ihmal etmiyoruz. Devletimizin imkanlarını milletimiz için seferber etmiş durumdayız.

ENFLASYON MESAJI

Enflasyon sadece bizim değil, tüm dünyanın karşı karşıya kaldığı bir baş ağrısı. Bütçemizin sınırlarını zorlama pahasına vatandaşın taleplerini karşılıyoruz. Yıl sonu enflasyon hızla düşecek ve rahatlamaya başlayacağız. Çalışanları ve emeklileri enflasyona ezdirmemek için verdiğimiz çabaların şahidi milletimizin ta kendisidir. Hiçbir insanımızın serzenişlerine kulaklarımızı tıkamıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya gayret ediyoruz. 

Ekonomi başta olmak üzere her alanda hedeflerimize ulaşacağız. Bu vatan topraklarını evlatlarımıza en huzurlu, en güvenli, en müreffeh şekilde teslim etmek boynumuzun borcu. Son 10 yılda yaşadıklarımız başka ülkenin başına gelse, şimdiye darmadağın olmuştu. Bekleyenlerin hevesleri bir kez daha kursaklarında kalacak."

Küresel ekonominin ve bölgemizin içinden geçtiği sancılı döneme rağmen devletimizin imkanlarını milletimiz için seferber etmiş durumdayız. Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmemek için verdiğimiz samimi mücadelenin en yakın şahidi milletimizin bizatihi kendisidir. 2024 yılı için asgari ücretlilerimize, kamu görevlilerimize ve emeklilerimize enflasyon oranlarının üzerinde artışlar yaptık. Hiçbir insanımızın serzenişlerine kulak tıkamıyoruz. Bütçemizin sınırlarını zorlama pahasına vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya gayret ediyoruz. İnşallah bu yılın sonuna doğru enflasyonun hızla düşmeye başlamasıyla hep birlikte daha rahat nefes alacağız."

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...