Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı: O kara günleri unutmadık, unutmayacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı: O kara günleri unutmadık, unutmayacağız

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat "postmodern darbesi"nin 27'nci yılında sosyal medya hesabından önemli bir mesaj yayınladı. Dönemin cuntacılarının 28 Şubat’ın bin yıl süreceğini ilan ettiğini hatırlatan Erdoğan, "Demokrasi, hukuk, adalet ve özgürlük namına ne kadar değer varsa hepsinin çiğnendiği o kara günleri unutmadık, unutmayacağız. Allah güzel ülkemizi bir daha bu faşist zihniyetin eline düşürmesin” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından 28 Şubat darbesinin 27'nci yılı dolayısıyla önemli bir paylaşımda bulundu.

"KAFA AYNI KAFAYDI, SADECE METOT FARKLIYDI"

Erdoğan,“Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma yolculuğu her darbede, her cunta girişiminde, her siyasi ve ekonomik krizde, her sosyal kargaşada kesintiye uğradı. Menderes’i hoyratça Başbakanlık koltuğundan indirip darağacına gönderen zihniyet, 28 Şubat darbesinde kendince daha incelikli yöntemler kullandı. Kafa aynı kafaydı, sadece metot farklıydı” dedi.

"O KARA GÜNLERİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ"

“Bu darbe girişiminin elebaşlarından birinin, gerekirse ülkemizin nüfusunun birkaç milyon azalmasından ziyan gelmeyeceğini söylediği rivayet edilir” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Hatta dönemin cuntacıları, 28 Şubat’ın bin yıl süreceğini ilan etmişlerdir. Kılık kıyafetinden dolayı kadınların okuma ve çalışma haklarının gasbedildiği, milli irade hazımsızlığının en sefil örneklerinin sergilendiği, sermayenin renklere bölünerek baskı altına alındığı, bazı medya organlarının darbe bülteni gibi yayınlar yaptığı Velhasıl demokrasi, hukuk, adalet ve özgürlük namına ne kadar değer varsa hepsinin çiğnendiği o kara günleri unutmadık, unutmayacağız. Allah güzel ülkemizi bir daha bu faşist zihniyetin eline düşürmesin” dedi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...