Vicdan taciri kadın tomar tomar paralarla basıldı! Cüzdanını gören inanamadı

Düzenleyen: / Kaynak: Show Haber
- Güncelleme:
Vicdan taciri kadın tomar tomar paralarla basıldı! Cüzdanını gören inanamadı

Güncel Haberleri  / Show Haber

İstanbul'da sokak sokak dolaşarak para dilenen bir vicdan taciri, para aldığı genç tarafından 'hasılatını' sayarken yakalandı. Kısa sürede tomar tomar para topladığı görülen kadın ile genç arasındaki ilginç diyalog ise kameraya yansıdı. Gencin, "Ne yaptın bitiremedin mi paralarını saymayı?" diye sorduğu yaşlı kadın "Sayıyorum yavrum." şeklinde cevap verdi. 

Duygu sömürüsü yaparak para dilenen kişilerden birinin 'hasılat sayımı' bir genç tarafından kayda alındı. İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde iddiaya göre yaşlı bir kadın sokak sokak dolaşarak para dilendi. 

Vicdanları sömüren yaşlı kadın cüzdanı dolunca kuytu bir yere geçip paralarını saymaya başladı. Ancak o sıra bir genç o anları kayda aldı. 

Dilencinin elinde tomar tomar para olduğu görülürken kadın ile genç arasında yaşanan ilginç diyalog da kameraya yansıdı.

- Ne yaptın bitiremedin mi paralarını saymayı?

- Gidiyorum, gidiyorum sayıyorum yavrum!

- Ben bir şey yapmayacağım bak hasta olacaksın!

- Tamam gidiyorum ne olursun yapma

- Hadi bir şey demedim sana paranı say git bak, biri çalar vallahi!

- Tamam, tamam

- Hadi eyvallah!

- Hadi hadi kurban olurum!

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Show Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...