Bakan Soylu: Terör mağaralara hapsoldu

Bakan Soylu: Terör mağaralara hapsoldu

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2016’da 139 bin personeli olan Jandarma Teşkilatımız, bugün 190 bin personeliyle önemli bir eşiği geçmiştir" dedi.

Jandarma Teşkilatı'nın 181'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin başkanlığındaki heyeti makamında kabulünde konuşan Bakan Soylu, "Deryada bir katre gibi" benzetmesi yaptı. Soylu, "Jandarmamızda gördüğüm disiplin, birikim, yüksek kapasite ve vatan aşkı, beni her zaman etkiledi" ifadesine yer verdi. Terörle mücadelede Jandarma'nın katkısının tartışmaya yer vermeyecek seviyede olduğunu belirten Soylu, "Bugün saha hâkimiyeti tamamen bizde. Yaz-kış demeden kesintisiz operasyon stratejimiz neticesinde; şehirden temizlenen terör örgütü mağaralara da hapsolmuş durumdadır. Yaklaşık 3.5 yıl önceydi. O günden bugünlere çok büyük bir gelişimi, öz güveni ve aslen terörle mücadele matematiğinin nasıl olacağını bütün dünyaya gösterdik" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...