Adnan Oktar Van Başkale Cezaevi'ne sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Silahlı suç örgütü yöneticisi Adnan Oktar, Erzurum Dumlu Kapalı Cezaevi'nden dün gece saatlerinde Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna getirildi. Oktar'ın, gece saatlerinde getirildiği Van’da Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği öğrenildi.

Silahlı suç örgütü yöneticisi Adnan Oktar 11 Temmuz 2018'de beraberindeki 176 kişi ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "çocukların cinsel istismarı", "cinsel saldırı" ve "siyasi ve askeri casusluk" dâhil birçok suç iddiasıyla gözaltına alınmış ve Oktar 18 Temmuz 2018'de çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'ne konan Oktar burada bir süre kalmıştı. 

Yaklaşık 2 yıl önce gönderildiği Erzurum Dumlu Kapalı Cezaevi’nden alınan Adnan Oktar, dün akşam saatlerinde Van’a gönderildi.

Adnan Oktar Van Başkale Cezaevi'ne sevk edildi - 1. Resim

KURUMA TESLİM EDİLDİ

Kaldığı cezaevlerinde çok sayıda genç kadın avukatla görüşme yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Oktar'ın, gece saatlerinde getirildiği Van’da Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...