Aksaray'da dehşet! Doktor, doktoru park yeri yüzünden bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Aksaray'da dehşet! Doktor, doktoru park yeri yüzünden bıçakladı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aksaray'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İki doktor park yeri yüzünden birbirine girdi. Alevlenen tartışma kavgaya dönüşünce doktorlardan biri diğerini göğsünden bıçakladı.

Aksaray’da arabasını park etmek isteyen bir doktor meslektaşı ile kavga etti. Sözlü başlayan kavga kanlı bitti, biri karakola götürülürken diğeri hastaneye kaldırıldı. 

PARK YÜZÜNDEN BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Olay, Şifahane Mahallesi'nde bir apartmanda yaşandı. Aynı binada ikamet eden Çocuk Doktoru M.D. (34) ile Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi ve Üroloji Doktoru N.A.K. arasında araç parkı yüzünden tartışma çıktı.

Aksaray'da dehşet! Doktor, doktoru park yeri yüzünden bıçakladı

DOKTOR, DOKTORU BIÇAKLADI

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce doktor N.A.K., arabasından aldığı bıçağı meslektaşı M.D.'nin göğüsüne sapladı. Yaralı doktor 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bıçaklandığını haber verdi. Kısa sürede adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçılar, yaralı doktora ilk müdahaleyi ambulans içinde yaptı. Ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan doktor burada tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Meslektaşını bıçaklayan doktor ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...