Antalya'da korkutan yangın! Alevler bir anda yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da bulunan bir çiçek toptancısında yangın çıktı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına aldı. Yangında depo kullanılamaz hale gelirken, can kaybı ve yaralı olmadığı belirtildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan bir çiçek toptancısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 12.15 sıralarında bir anda alevlerin yükseldiği bölgeye ihbarın ardından çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınan işletmedeki yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında depo kullanılamaz hale geldi, idari kesimde ise büyük hasar oluştu.

CAN KAYBI VE YARALI YOK

Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı İsmail Yılmaz, gazetecilere, firmanın sektörde en fazla ihracat yapan üyelerinden olduğunu söyledi. Henüz yangının nereden çıktığının bilinmediğini ancak elektrik kaynaklı olabileceğinin tahmin edildiğini belirten Yılmaz, "Çok şükür can kaybı, yaralı yok. Bizi teselli eden boyutu bu" dedi.

İdari kısmın ve deponun tamamen yandığını ifade eden Yılmaz, işletmede büyük zarar olduğunu kaydetti.(Kaynak: Anadolu Ajansı)

Antalya'da korkutan yangın! Alevler bir anda yükseldi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...