Arnavutköy'de yakıt tankerinde yangın çıktı! Çok sayıda ekip sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Arnavutköy Yeşilbayır'da bir fabrikanın bahçesindeki yakıt tankerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Fabrikadaki yakıt tankerinde çıkan yangın panik dolu anlara neden oldu. Yangın saat 11.00 sıralarında Hadımköy Mahallesi Şimşir Sokak'taki bir plastik fabrikasının bahçesinde bulunan yakıt tankerinde çıktı. Fabrika bahçesinde bulunan tanklara ikmal yapılan yakıt tankeri bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

ÇAYIRLIK ALANA DA SIÇRADI

Tanker kısa sürede alev topuna dönerken, ihbar üzerine İstanbul'un birçok ilçesindeki itfaiye ekipleri fabrikaya sevk edildi. Ekipler yanan tanker ve çevresindeki yakıt dolu tanklara müdahalede bulundu. Yangın, fabrika yanında bulunan çayırlık alana da sıçradı.

Yangın fabrika ve çevresinde korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Alevler ekiplerin müdahalesiyle fabrikaya sıçramadan kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Öte yandan yanan tanker ve çevresi dron ile görüntülendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...