Silivri'deki fabrika yangın söndürüldü, alevlerin nedeni belli oldu! İstanbul Valiliği duyurdu: 1 kişi gözaltında

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Silivri Alipaşa Mahallesi'nde bir tarlada yangın çıktı. Alevler kısa sürede plastik üreten iki fabrikaya sıçradı. Fabrikalarda çalışan işçiler tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yangın söndürüldüğünü duyuran İstanbul Valiliği, yol kenarındaki kuru otları yakarak yangının çıkmasına sebep olan E.K'nın gözaltına alındığını açıkladı.

Son dakika haberi: İstanbul Silivri'de bir tarlada çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede bölgede bulunan plastik fabrikalarına sıçradı. Alevlerin kısa sürede fabrikayı sarması nedeniyle çalışan işçiler tahliye edildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

CAN KAYBI VE YARALI YOK

Olay yerine gelen Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, "Alipaşa mahallemizde plastik üreten bir fabrikamız ve hemen arkasında bir başka plastik fabrikasının çevresinde tarlada yangın çıktı. Yangın plastik deposuna sıçramış durumda. Şu anda itfaiyemiz, emniyetimiz, jandarmamız yangına müdahale ediyor. 8 ilçemizden takviye itfaiye ekipleri, elimizdeki tüm imkanlarla müdahale ediyoruz" dedi.

Herhangi bir can kaybı ya da yaralı olmadığını belirten Toğan, "Kısa süre içerisinde inşallah yangını söndüreceğiz" açıklamasını yaptı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA: YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

İstanbul Valiliği'nden Silivri'de çıkan fabrika yangınına ilişkin yapılan açıklamada, "Silivri İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan otluk alanda saat 12.38’de yangın çıkmış olup, alevler otluk alanın bitişiğinde bulunan fabrikanın bahçesindeki plastik konteynerlere sirayet etmiştir. Olaya 12 itfaiye ekibi, 11 AFAD ekibi müdahale etmektedir. Olayda ölen ya da yaralanan bulunmamakla birlikte iki adet 112 ambulansı tedbir amaçlı olay yerinde tutulmaktadır" denildi.

KURU OTLARI YAKAN 1 KİŞİ GÖZALTINDA

Yangına iişkin tekrar açıklama yapan İstanbul Valiliği, yangın tamamen söndürülerek soğutma çalışmalarına başlanıldığını duyurdu ve yol kenarındaki kuru otları yakarak yangının çıkmasına sebep olan E.K'nın gözaltına alındığını belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...