AVM’de dehşet anları! Otomobille yürüyen merdivene daldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şişli’de bir AVM’nin otoparkında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü cam kapıyı kırarak yürüyen merdivene daldı. Akılalmaz kazada 1 kadın ve 8 yaşındaki çocuğu yaralandı. Ağır yaralanan çocuğun hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Şişli Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir AVM'nin katlı otoparkında akıllara zarar bir kaza yaşandı.

Otopark içerisinde aracı ile seyir halinde olan sürücü İ.G. bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, cam kapıyı kırdıktan sonra yürüyen merdivenlere daldı.

AVM’de dehşet anları! Otomobille yürüyen merdivene daldı

Sürücü, o esnada merdivenlerden aşağıya inen S.Ö.(46) isimli kadın ve oğlu K.Ö.’ye (8) çarptı. Kaza anı ise kameralara anbean yansıdı.

AVM’de dehşet anları! Otomobille yürüyen merdivene daldı

OTOMATİK KAPIYI KIRIP YÜRÜYEN MERDİVENE DALDI

Olayın ardından ihbar üzerine alışveriş merkezine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrası kadını ve oğlunu ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Anne S.Ö.'nün hayati tehlikesi bulunmazken, oğlu K.Ö.'nün hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan sürücü ise olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyete götürülen sürücünün, ifade işlemleri sonrası "taksirle yaralama" suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...