Başhekim Mahmutoğlu öldü, Türk Tabipler Birliği çağrıda bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Başhekim Mahmutoğlu öldü, Türk Tabipler Birliği çağrıda bulundu!

GÜNDEM Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Türk Tabipler Birliği, sosyal medya hesabından Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutoğlu’nun öldüğünü duyurdu. Birliğin resmi hesabından yapılan açıklamada Eris varyantına dikkat çekilerek, çağrıda bulunuldu.

Hatay Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutoğlu, COVID-19 uyumlu bulgularla tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Türk Tabipler Birliği (TTB), Dr. Ersin Mahmutooğlu’nun ölümü ardından çağrı yaptı. Birlik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Eris varyantının etkilerine karşı dikkat çekti.

TTB’DEN ERİS VARYANTI AÇIKLAMASI

TTB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

“Adana Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu, COVID-19 ile uyumlu klinik bulgularla tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir. Meslektaşımızın yakınlarına başsağlığı diliyor ve tekrarlıyoruz:

Eris varyantına karşı koruyuculuğu yüksek aşıların kullanıma girmesine yönelik girişimler en kısa sürede yapılmalı; el yıkama alışkanlığının korunması, kamusal alanların temizliğinin sağlanması, kapalı ve kalabalık alanlarda ve sağlık kurumlarında maske kullanılması, doğru bilgilerin şeffaf bir biçimde paylaşılması gibi halk sağlığı önlemleri alınmalıdır.

Unutmayalım; kapalı ortamlarda maske, bizi ve sevdiklerimizi koruyacaktır.”

https://twitter.com/ttborgtr/status/1708075881099350436

BAŞHEKİM MAHMUTOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Adana Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybeden Dr. Mahmutluoğlu için görev yaptığı Erzin Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi. Dr. Ersin Mahmutluoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. 

Törenin ardından Mahmutluoğlu'nun cenazesi Karamustafalı Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

ERZİN DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR. ERSİN MAHMUTOĞLU KİMDİR?

Hatay'daki Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Ersin Mahmutluoğlu akciğer enfeksiyonuna bağlı kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberi ardından Ersin Mahmutluoğlu'nun hayatı ve kariyeriyle ilgili bilgiler merak edildi.

Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu 1964 yılında Erzin'de doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimlerini tamamladıktan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı ve buradan başarıyla mezun oldu. İlk görev yeri olarak Kastamonu'ya atandı. Daha sonra sırasıyla Adana ve Dörtyol'da görev yaptı.

2009 yılı da Dörtyol Sağlık Gurup Başkanlığına getirilen Dr. Ersin Mahmutluoğlubu dönemde Dörtyol'a hizmetlerde bulundu.

Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu evli ve ikisi kız, biri erkek olmak üzere üç çocuk babasıydı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...