Bayrampaşa'da korkunç olay! 20 yaşındaki genç anne ve babasını öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Bayrampaşa'da 20 yaşındaki oğulları tarafından bıçaklanan anne ve baba hayatını kaybetti. Kaçan genç polis ekipleri tarafından yakalanırken cinayeti neden işlediği ise henüz bilinmiyor.

Son dönemlerde artan evlat dehşetine bir yenisi daha ekledi. Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesinde yaşanan korkunç olayda beraber yaşadığı annesi F.A. (40) ve babası R.A'yı (57) henüz belirlenemeyen nedenle bıçaklayan Emre A. (20) olay yerinden kaçtı.

ANNE VE BABA KURTARILAMADI

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre gürültüyü duyan komşuların durumu bildirmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan çift, gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı.

Bayrampaşa'da korkunç olay! 20 yaşındaki genç anne ve babasını öldürdü

CİNAYETİN NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

F.A. ile R.A'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaçan şüpheli Emre A. ise polis ekiplerince yakalandı. Ölen çiftin komşuları, herhangi bir sorunu bulunmayan Emre A'nın anne ve babasına düşkün olduğunu ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...