Beşiktaş'ta sahilde panik anlar! Tekne alabora oldu, 4 kişi denize düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta sahilde panik anlar! Tekne alabora oldu, 4 kişi denize düştü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beşiktaş Akıntıburnu'nda eski bir tekne alabora oldu. Korku dolu anların yaşandığı dakikalarda suya düşen 4 kişi diğer teknelerde bulunanların yardımıyla denizden çıkarıldı.

Beşiktaş'ta sahilde panik dolu anlar yaşandı.  Saat 16.30 sıralarında Beşiktaş Akıntıburnu'nda eski bir tekne akıntının kuvvetiyle alabora oldu. Suya gömülen teknedeki 4 kişi denize düştü. Çevredeki tekneler suda çırpınan 4 kişiyi kurtarmak için harekete geçti.  Sudan çıkarılan kazazedeler teknelere alınarak kurtarıldı.

O esnada balık tutan Osman Gazi, alabora olan tekneye ilişkin  "Demirlemiş bir tekne vardı, açığa doğru gitti. Karşıdaki akıntıya dayanamadı ve alabora oldu. Arkadaşlar zaten dalgıçmış, diğer teknedekiler yardımcı oldu. Tekne battı, arkadaşlarda herhangi bir şey yok, kurtuldular. Tekne eski bir tekneydi. Herhangi bir şey olmadı, maddi bir hasarla atlatmış oldular" dedi.

'TEKNE AKINTIYA GİRDİ'

Olaya şahit olan Cenap Parim, "100 metre açıklarda battı. Akıntıya girdi. Motoru da güçsüzdü sanırım, motoru alev aldı. Teknedekiler atladı. Diğer teknedekiler de hemen gidip aldılar. Kıyı emniyeti, polis ve sahil güvenlik geldi" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...