Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Beykoz Belediyesi iddianamesi hazır! Alaattin Köseler'e 67 yıl hapis istemi

Beykoz Belediyesi iddianamesi hazır! Alaattin Köseler'e 67 yıl hapis istemi
Fotoğraf Başlığı Beykoz Belediyesi iddianamesi hazir! Alaattin Köseler'e 67 yil hapis istemi

Beykoz Belediyesi iddianamesi kabul edildi. Alaattin Köseler'in de aralarında olduğu 13'ü tutuklu 26 sanığın yargılanacağı davada ilk duruşma 2 Eylül'de görülecek. Köseler için 67 yıl 3 aya kadar hapis cezası istendi.

Kaydet
a- | +A

Beykoz Belediyesi iddianamesi kabul edildi. Alaattin Köseler'in de aralarında olduğu 13'ü tutuklu 26 sanığın yargılanacağı davada ilk duruşma 2 Eylül'de görülecek.

Köseler için 67 yıl 3 aya kadar hapis cezası istendi.

BAKMADAN GEÇME
CHP
HABER

CHP'li 5 belediye başkanı görevden uzaklaştırıldı

NE OLMUŞTU?

Beykoz Belediyesi'ne yönelik geçtiğimiz aylarda başlatılan "ihaleye fesat karıştırma" soruşturması tamamlanmış, aralarında tutuklu bulunan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler de dahil 26 kişi hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca fezleke hazırlanmıştı.

Alaattin Köseler
Başlık ResmiAlaattin Köseler
Alaattin Köseler

Köseler'in "örgüt hiyerarşisi içinde ihaleye fesat karıştırmak", "nitelikli dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından cezası istenmişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.