Çağla Söyüncü Fenerbahçe için Atletico Madrid'e resti çekti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çağla Söyüncü Fenerbahçe için Atletico Madrid'e resti çekti

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

F.Bahçe bir transferde daha mutlu sona ulaşmak üzere. Millî stoper, Krunic gibi sarı lacivertlilerden başka bir takıma gitmek istemediğini söyledi…

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Rade Krunic transferinde engelleri oyuncunun sarı lacivert aşkıyla aşan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü operasyonunda da aynı formülle mutlu sona yaklaşıyor. Krunic gibi Çağlar da Fenerbahçe’den başka bir takımda oynamak istemediğini kulübüne iletti. Porto ve Roma’nın tekliflerini geri çeviren millî stoper, Atletico Madrid yönetiminden Fenerbahçe’ye gidebilmek için izin istedi. Porto, Atletico üzerinden ısrarını sürdürse de duruşundan ödün vermeyen Çağlar, Fenerbahçe’ye hiç olmadığı kadar yakın.

SİMEONE İKNA OLDU

Atletico ile prensip anlaşmasına varan Porto’nun umudu Çağlar’ın tavrıyla tükenme noktasına gelirken, hocası Diego Simeone’den transfer onayı alan millî stoper Kadıköy için gün sayıyor. İtalyan basını da Dzeko, Bonucci ve Krunic gibi Fenerbahçe’de oynamak isteyen Çağlar’ın Roma’ya kapıyı kapadığını yazarken, transfere son dakikada dâhil olan Borussia Dortmund’un şansının olmadığı belirtiliyor. EURO 2024 öncesi düzenli oynama arzusu Çağlar Söyünc ü için Fenerbahçe’yi alternatifsiz kılıyor. 

FENER'DE ALTI EKSİK

Samsunspor maçında Fenerbahçe altı oyuncusundan faydalanamayacak. Sarı lacivertlilerde tedavileri süren Peres, Crespo ve Zajc, Afrika Kupası’ndaki Osayi ile Djiku forma giyemeyecek. Takımla çalışmalara başlayan Becao da henüz hazır olmadığı için bu maçta görev almayacak.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...