Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Camide provokasyon dışarıda FETÖ yalanı: Çataklı'dan Özdağ'a çok sert tepki

Camide provokasyon dışarıda FETÖ yalanı: Çataklı'dan Özdağ'a çok sert tepki
Başlık ResmiCamide provokasyon disarida FETÖ yalani: Çatakli'dan Özdag'a çok sert tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün kameramanla birlikte gittiği cuma namazı sonrası camide imama "Atatürk'ü anmayacak mıyız" diye bağırmıştı. Provokasyonunu eyleme dönüştüren Özdağ, basın mensuplarına yaptığı konuşmada FETÖ'cülerin sıkça dillendirdiği 'Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Londra'dan ev aldı' yalanını ortaya sürdü. İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı da 'İddianı ispat edemezsen tarihin en alçak adamısın' diyerek Ümit Özdağ'a sert tepki gösterdi.

Kaydet
|

Ümit Özdağ, Suriyelilere yönelik çıkışlarıyla gündem olup, tepkilerin odağına yerleşmeye devam ederken, bu defa da provokasyonalrının ortaya çıkmasıyla eleştiri oklarını kendine çevirdi. Kameramanıyla birlikte Afyonkarahisar'da Gedik Ahmet Paşa Camii'ne cuma namazına giden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, imam hutbeye çıktığında cemaati provoke etmeye çalışmış, "Atatürk'ü anmayacak mıyız, Atatürk'e rahmet okumayacak mıyız" diye bağırmıştı. Camideki provokasyonunu sokağa taşıyan Özdağ yürüyüş yaptıktan sonra basın mensuplarına yaptığı konuşmada bir skandala daha imza attı.

FETÖ'CÜLERİN YALANINA ÇANAK TUTTU

Özdağ yaptığı konuşmada, "Diyanet İşleri başkanı duyduk ki İngiltere'den Londra'dan ev satın almış. Anlaşılan o da kendisinden önce kaçanlar gibi yurt dışına kaçmaya hazırlanıyor. Kaçmalısın da zaten" diyerek FETÖ'cülerin sıkça ortaya sürmeye çalıştığı bir iftiraya çanak tuttu.

Öyle ki Diyanet İşleri Başkanı ali Erbaş'ın 'Londra’da ev aldığı' iddiası ilk olarak 11 Mart'ta FETÖ'cüler tarafından kullanıldığı bilinen bir hesaptan ortaya atıldı. Çok sayıda FETÖ hesabından da yayılmaya çalışıldı. Aynı FETÖ'cü hesap, aynı yalanı noktasına dahi dokunmadan 20 Temmuz'da yeniden dolaşıma soktu.

Camide provokasyon dışarıda FETÖ yalanı: Çataklı'dan Özdağ'a çok sert tepki
Başlık ResmiCamide provokasyon dışarıda FETÖ yalanı: Çataklı'dan Özdağ'a çok sert tepki

ÇATAKLI: İSPAT ETMEZSEN TARİHİN EN ALÇAK ADAMISIN

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ümit Özdağ'ın ardı ardına kalkıştığı provokatif eylemlere ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a atılan iftiraya sert tepki gösterdi.

Çataklı, "Bir yapmadığın cuma günü camide provokasyon yapmak vardı, onu da yaptın! Ve Diyanet İşleri Başkanımıza iftira attın. Sana bir hafta müddet, eğer iddianı ispat edemezsen tarihin en alçak adamısın!" ifadeleriyle Özdağ'a meydan okudu.

BAKMADAN GEÇME
Ümit Özdağ
HABER

Ümit Özdağ'dan adım adım planlı provokasyon: Yardımcısı çekti sosyal medyadan paylaştı

BAKMADAN GEÇME
Ümit Özdağ Suriyeli sığınmacıdan aldığı cevapla şoke oldu!
HABER

Ümit Özdağ Suriyeli sığınmacıdan aldığı cevapla şoke oldu!

BAKMADAN GEÇME
Ümit Özdağ skandal açıklamalarına bir yenisini ekledi: İkna edemezseniz, eve kilitleyin
HABER

Ümit Özdağ skandal açıklamalarına bir yenisini ekledi: İkna edemezseniz, eve kilitleyin

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.