Camide provokasyon dışarıda FETÖ yalanı: Çataklı'dan Özdağ'a çok sert tepki

Düzenleyen: / Kaynak: YENİ ŞAFAK
Camide provokasyon dışarıda FETÖ yalanı: Çataklı'dan Özdağ'a çok sert tepki

GÜNDEM Haberleri  / YENİ ŞAFAK

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün kameramanla birlikte gittiği cuma namazı sonrası camide imama "Atatürk'ü anmayacak mıyız" diye bağırmıştı. Provokasyonunu eyleme dönüştüren Özdağ, basın mensuplarına yaptığı konuşmada FETÖ'cülerin sıkça dillendirdiği 'Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Londra'dan ev aldı' yalanını ortaya sürdü. İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı da 'İddianı ispat edemezsen tarihin en alçak adamısın' diyerek Ümit Özdağ'a sert tepki gösterdi.

Ümit Özdağ, Suriyelilere yönelik çıkışlarıyla gündem olup, tepkilerin odağına yerleşmeye devam ederken, bu defa da provokasyonalrının ortaya çıkmasıyla eleştiri oklarını kendine çevirdi. Kameramanıyla birlikte Afyonkarahisar'da Gedik Ahmet Paşa Camii'ne cuma namazına giden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, imam hutbeye çıktığında cemaati provoke etmeye çalışmış, "Atatürk'ü anmayacak mıyız, Atatürk'e rahmet okumayacak mıyız" diye bağırmıştı. Camideki provokasyonunu sokağa taşıyan Özdağ yürüyüş yaptıktan sonra basın mensuplarına yaptığı konuşmada bir skandala daha imza attı.

FETÖ'CÜLERİN YALANINA ÇANAK TUTTU

Özdağ yaptığı konuşmada, "Diyanet İşleri başkanı duyduk ki İngiltere'den Londra'dan ev satın almış. Anlaşılan o da kendisinden önce kaçanlar gibi yurt dışına kaçmaya hazırlanıyor. Kaçmalısın da zaten" diyerek FETÖ'cülerin sıkça ortaya sürmeye çalıştığı bir iftiraya çanak tuttu.

Öyle ki Diyanet İşleri Başkanı ali Erbaş'ın 'Londra’da ev aldığı' iddiası ilk olarak 11 Mart'ta FETÖ'cüler tarafından kullanıldığı bilinen bir hesaptan ortaya atıldı. Çok sayıda FETÖ hesabından da yayılmaya çalışıldı. Aynı FETÖ'cü hesap, aynı yalanı noktasına dahi dokunmadan 20 Temmuz'da yeniden dolaşıma soktu.

Camide provokasyon dışarıda FETÖ yalanı: Çataklı'dan Özdağ'a çok sert tepki
ÇATAKLI: İSPAT ETMEZSEN TARİHİN EN ALÇAK ADAMISIN

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ümit Özdağ'ın ardı ardına kalkıştığı provokatif eylemlere ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a atılan iftiraya sert tepki gösterdi.

Çataklı, "Bir yapmadığın cuma günü camide provokasyon yapmak vardı, onu da yaptın! Ve Diyanet İşleri Başkanımıza iftira attın. Sana bir hafta müddet, eğer iddianı ispat edemezsen tarihin en alçak adamısın!" ifadeleriyle Özdağ'a meydan okudu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: YENİ ŞAFAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...