Canan Karatay'ı dolandırmıştı, 11 sene sonra yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Canan Karatay'ı dolandırmıştı, 11 sene sonra yakalandı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa emniyeti dolandırıcılara göz açtırmadı. Kent genelinde yapılan asayiş operasyonunda aralarında 2013 yılında Prof. Dr. Canan Karatay'ı dolandıran şüphelinin de bulunduğu 47 kişi yakalandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde aranan şüphelilere yönelik 162 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi.

47 KİŞİ YAKALANDI

Silahlı yağma, uyuşturucu veya uyuşturucu madde ticareti yapmak, hırsızlık, kasten yaralama, nitelikli dolandırıcılık suçlarından aranan 19'u hükümlü toplam 47 kişi, saklandıkları adreslerde gözaltına alındı.

ARALARINDA CANAN KARATAY'I DOLANDIRANLAR DA VAR

Prof. Dr. Canan Karatay'ın 2013'de dolandırılması olayının şüphelilerinden olan ve hakkında 'silahlı yağma ve dolandırıcılık' suçundan 19 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü M.K.'nin de operasyonda yakalandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...