CHP'de "Değişim" mi, "Devam" mı? Zirvesi! Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu bir araya geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'de "Değişim" mi, "Devam" mı? Zirvesi! Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu bir araya geliyor

GÜNDEM Haberleri

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra eleştiri oklarının hedefi haline gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün değişim mesajları veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla bir araya geleceği ifade edildi.

Türkiye, 14 ve 28 Mayıs'ta iki kritik seçimi ardında bıraktı. Seçimlerden hezimetle ayrılan CHP'yi ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ise zor günler bekliyor. CHP'de genel başkanlık için adı sıkça anılan ve değişim söylemleriyle bunun işaretini veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Kılıçdaroğlu'yla bir görüşme gerçekleştirecek.

KILIÇDAROĞLU DEVAM, İMAMOĞLU DEĞİŞİM DİYOR

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem de milletvekili seçimlerinde istenilen başarıyı gösteremedi. Oy oranı yüzde 1'i bulmayan partileri CHP listesinden milletvekili adayı yapan Kılıçdaroğlu, partisinin 39 milletvekili kaybetmesine sebep olurken küçük partilerden de dikkate değer bir destek bulamadı.

Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonrası yaptığı açıklamada "mücadeleye devam edeceğim" diyerek koltuğunu bırakmayacağının sinyalini verdi. CHP Genel Başkanı'nın devam edeceğini açıklamasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Ben zaten yoldayım. O yoldan hiç vazgeçmedim. Bu yürüyüşe birtakım isimler koymaya çalışanlar olabilir. Bu işlerden ben anlamam. Öğrenilmiş çaresizlikler benim defterimde yok" sözleriyle değişim mesajı verdi.

DEĞİŞİM Mİ, DEVAM MI? ZİRVESİ

İBB Başkanı İmamoğlu’nun Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yarışa girip girmeyeceği merak edilirken, CHP'de kritik bir gelişme yaşandı. Parti Merkez Yürütme Kurulunu (MYK), ardından parti meclisini toplama kararı alan Kılıçdaroğlu, bugün Genel Merkez'de İmamoğlu ile görüşecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...