Çorum’da korkutan deprem, vatandaşları sokağa döktü!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çorum’da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın paylaştığı ilk verilere göre depremin merkez üssü Mecitözü olarak açıklanırken, saat 00:34'te yaşanan sarsıntı yerin 16.81 km derininde gerçekleşti. Korku ve paniğe neden olan sarsıntı sonrası vatandaşlar kendinilerini sokağa attı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çorum'un Mecitözü ilçesinde saat 00.34 sıralarında deprem meydana geldiğini bildirdi.

OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Derinliği 16.81 kilometre olarak ölçülen depremin büyüklüğü 4.2 olarak belirlendi. Sarsıntının ardından ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum ile karşılaşılmadı.

 

PEŞ PEŞE 2 ARTÇI DAHA

Mecitözü merkezli saat 00.34'te meydana gelen depremin ardından aynı noktada 00:37'de 3 şiddetinde ve 00:41'te 2.2 şiddetinde peş peşe iki artçı daha meydana geldi. 

VATANDAŞLAR KENDİLERİNİ SOKAĞA ATTI

Depremin ardından paniğe kapılan bazı vatandaşlar sokağa indi. Ayrıca bazı vatandaşların da akaryakıt istasyonlarına sığındığı görüldü. Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı yaptığı yazılı açıklama, depremin ardından merkez ve ilçelerde olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı.

Çorum’da korkutan deprem, vatandaşları sokağa döktü!

KAHRAMANMARAŞ DA SALLANMIŞTI

AFAD’dan alınan bilgilere göre, saat 22.20’de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedilmişti. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde meydana gelmişti.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...