Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Mümin Çarkcı'nın ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Kuzey Irak'ta ve Yurt içinde hain terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 100'e yakın terörist öldürülmüş ve PKK'ya ağır darbe vurulmuştu. Operasyonlar tüm hızıyla devam ederken Mehmetçik bölücü terör örgütü mensupları teröristlere geçit vermiyor.

Operasyonlar kapsamında şehit olanlar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Kuzey Irak ve Şırnak'ta şehit edilen Jandarma ve Uzman Çavuş'un ailelerine başsağlığı mesajı yayımladı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak Cudi Dağı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Teğmen Akdeniz ile Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Harekatı kapsamında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Çarkcı'nın ailelerine mesaj göndererek başsağlığı dileklerini iletti.​​​​​​

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...