Depreme trafikte yakalandı, hayatı 5-10 saniye ile kurtuldu! O anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş depremine trafikte yakalanan ve hayatı birkaç saniye ile kurtulan vatandaş, "5-10 saniye gecikme olsa, direksiyonu kıramasam ya da şok haline girsem enkaz altında kalacaktım" ifadeleriyle korku dolu anları anlattı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'te meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremin üzerinden bir yıl geçse de acı izleri hala silinmedi. Deprem anına dair yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ederken, sarsıntıya trafikte yakalanan bir vatandaşın son anda hayatta kalmayı başardığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

EVDEN ÖNCE ECZANEYE UĞRAMAK İSTEDİ

7,7 büyüklüğündeki deprem gecesi iş yerinden çıkıp evine gitmek için yola çıkan Sercan Bayraktar, dişi ağrıdığı için nöbetçi eczaneden ilaç almak istedi. Eczanenin önüne geldiğinde otomobilindeyken depreme yakalanan Bayraktar, soğukkanlılığını koruyarak otomobilini güvenli alana çekti.

Bayraktar’ın deprem anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde sürücünün depreme trafikte yakalandığı ve eczanenin olduğu binanın yıkıldığı görüldü.

Depreme trafikte yakalandı, hayatı 5-10 saniye ile kurtuldu! O anlar kamerada

"TÜP PATLAMASI ZANNETTİM"

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Bayraktar, "Görüntülerde görüldüğü üzere yukarıdan araç ile gelen kişi bendim. Deprem başlamıştı, ben aracın içinde olduğumdan pek hissedemedim. Eczane açık mı diye kafamı eğdim ve baktığım esnada camların patladığını gördüm. İçeride tüp patlaması zannettim. Öyle değildi, ilerleyen dakikalar acı bir şekilde gösterdi" dedi.

"DİREKSİYONU KIRAMASAM ENKAZ ALTINDA KALACAKTIM"

"Can havliyle direksiyonumu kırdım ve eczanenin bulunduğu bina aracımın bulunduğu alana yıkılmıştı" diyen Bayraktar, "5-10 saniye gecikme olsa, direksiyonu kıramasam ya da şok haline girsem enkaz altında kalacaktım. Eczaneden bir kişinin dışarı doğru koştuğunu fark ettim ve daha sonra eczanenin içerisinde bir kişi daha kalmış ve hayatını kaybettiğini öğrendim. Çok acı günlerdi" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...