Dışişleri Bakanlığı'ndan Özbekistan'daki seçime ilişkin açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dışişleri Bakanlığı'ndan Özbekistan'daki seçime ilişkin açıklama

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı'ndan Özbekistan'daki Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, seçiminin, barış ve huzur ortamında başarıyla gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyulduğu ifade edildi.

Özbekistan'daki Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin Dışişleri Bakanlığı'ndan memnuniyet paylaşımı geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Özbekistan'da gerçekleştirilen erken Cumhurbaşkanlığı seçiminin, barış ve huzur ortamında başarıyla gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyulduğu belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Özbekistan'da 9 Temmuz 2023 tarihinde düzenlenen erken Cumhurbaşkanlığı seçiminin barış ve huzur ortamında başarıyla gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyuyoruz.

İlişkilerimizi Kapsamlı Stratejik Ortaklık seviyesine yükselttiğimiz Özbekistan'ın istikrar ve refahına büyük değer veriyor, sonuçların dost ve kardeş Özbek halkı için hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...