Doğacak bebekleri için kontrole gidiyorlardı! Dereye uçan araçta 3 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Doğacak bebekleri için kontrole gidiyorlardı! Dereye uçan araçta 3 kişi hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ordu'nun İkizce ilçesinde bir otomobil dereye yuvarlandı, kaza sonucu 1'i hamile olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Ordu'nun İkizce ilçesine bağlı Devecik Mahallesi Çandır yolunda sabah saatlerinde bir otomobilin dereye yuvarlanması sonucu olay yerine 4 ayrı 112 Ambulans İstasyonundan sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada, Fatma Çakır ve eşi Mehmet Çakır olay yerinde hayatını kaybetti. 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Cemile Sağlam ise bebeği ile birlikte Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Araç sürücüsü Dursun Sağlam ise yaralı olarak kurtarıldı ve Dursun Sağlam Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dursun Sağlam'ın oğlu Seyfettin Sağlam ise Ordu Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza, 8 aylık hamile Cemile Sağlam ve 4 yıllık eşi Seyfettin Sağlam'ın, doğumu yaklaşan bebeklerinin kontrolü için hastaneye gittikleri sırada meydana geldi.

Yaşamını yitiren Fatma ve Mehmet Çakır'ın Cemile Sağlam'ın anne ve babası olduğu, kızlarının doğumu için memleketleri Sinop'tan Ordu'ya geldikleri anlaşıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...