Elazığ’da korkunç kaza! Yolcu otobüsü tıra çarptı: 1 ölü, 32 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elazığ’da korkunç kaza! Yolcu otobüsü  tıra çarptı: 1 ölü, 32 yaralı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'dan Bingöl'e yolcu taşıyan otobüs Elazığ’da aynı istikamete giden bir tıra çarptı. Görenlerin ihbarı sonucu olay yerine gelene ekipler kazada, 1 kişi hayatını kaybettiğini belirlerken 32 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Kazaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Elazığ Malatya kara yolu Koçharman Köyü mevkiinde meydana gelen olayda İstanbul’dan Bingöl’e yolcu götüren B.D. idaresindeki 23 ADF 976 plakalı otobüs, aynı istikamete seyir halinde olan N.T. idaresindeki plakalı tıra arkadan çarptı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 32 YARALI VAR

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, UMKE, AFAD, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 32 kişi de yaralandı.  Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Elazığ’da korkunç kaza! Yolcu otobüsü  tıra çarptı: 1 ölü, 32 yaralı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerinde hayatını kaybeden vatandaşın cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...