Engelliye yeni atama müjdesi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Engelliye yeni atama müjdesi

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli bireyler için yeni atama müjdesi verdi.

HABER MERKEZİ / ANKARA - TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde sunum yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş “Bu yıl şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Kısa bir süre içerisinde yeni engelli atamaları yapacağız” dedi.

PİLOT UYGULAMA DEPREM BÖLGESİNDE

Petrol, doğalgaz ve maden gelirleriyle kurulan “Aile ve Gençlik Fonu” ile yeni evlilikleri teşvik ederek gençlerimize destek olacaklarını vurgulayan Mahinur Göktaş, fonun 2024’ün ilk yarısında pilot uygulamalarını deprem bölgesinden başlatacakları bildirdi.

Göktaş, çalışan annelere destek olmak için yeni bir model geliştirdiklerini ve kısa zamanda hayata geçireceklerini kaydederek “0-3 yaş dönemi çocuklar için ‘Mahalle Odaklı Kreş Modelini’ başlatıyoruz” bilgisini paylaştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...