Eren Abluka terörün finans kaynağını kurutuyor! Diyarbakır'da 1 milyon kök kenevir ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eren Abluka terörün finans kaynağını kurutuyor! Diyarbakır'da 1 milyon kök kenevir ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

"Eren Abluka-34 Narkoterör Operasyonları" Diyarbakır'da devam ederken 29'uncu gününde 65 ayrı noktada hain terör örgütünün finans kaynağı olan 1 milyon 493 bin kök Hint keneviri ele geçirildi. Böylelikle terörün finans kaynağı ağır darbe almış oldu.

Hain ve bölücü terör örgütü PKK ile mücadele her şekilde devam ediyor. Mücadele hem teröristlere hem de terörün finans kaynaklarına yönelik sürüyor. Köşeye sıkışan teröristler için teslim olmaktan başka çare kalmazken taciz ateşi veya saldırı hazırlığında bulunan teröristler ise Mehmetçik tarafından tek tek etkisiz hale getiriliyor. Terörle mücadele sürerken İçişleri Bakanlığından önemli bir açıklama geldi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarına darbe vurulan operasyon kapsamında Diyarbakır'ın Lice ilçesi Serince Mahallesi kırsalında önceden tespit edilen 65 noktada faaliyet yürütüldü.

1 MİLYON KÖK KENEVİR YAKALANDI VE 9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma Komando Özel Operasyon, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerince gerçekleştirilen arazi arama tarama faaliyetinde; 1 milyon 493 bin kök kenevir bitkisi, 337 bin kök skunk bitkisi, 54 kg. toz esrar, 216 kg. kubar esrar ve 3.600 metre sulama hortumu ele geçirildi. Olayla ilgili olduğu değerlendirilen 9 şüpheli ise gözaltına alındı. 

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka operasyonları, halkın desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam edecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...