Erzurum'da korkutan deprem! AFAD verileri paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erzurum'da korkutan deprem! AFAD verileri paylaştı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son deprem haberi Erzurum'dan geldi. AFAD saat 07:50 sularında meydana gelen sarsıntının ardından ilk verileri paylaştı. İşte bölgedeki son durum...

Kahramanmaraş merkez iyi büyük depremlerin üzerinden bir yıl geçti. Asrın felaketi olarak nitelendirilen bu tabii afetlerde 53 bin vatandaşımız hayatını kaybetti, 107 bin 204 kişi de yaralandı. Yurdun dört bir yanında aynı korku devam ederken son deprem haberi Erzurum'dan geldi. AFAD son dakika olarak duyurdu, işte ilk veriler ve son gelişmeler...

ERZURUM 3,2 İLE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan veriye göre, saat 7.50'de Erzurum'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Aziziye ilçesi olan sarsıntı, yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...