Erzurum'da panik anlar! Alevler bir anda yükseldi, doğalgaz patlaması korkuttu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Erzurum Palandöken'de sokak ortasında alevleri görenlerin yüreği ağzına geldi. Yapılan altyapı çalışması esnasında doğalgaz patlaması yaşandı ve alevler birden yükseldi. O korkunç anlarda palen doğalgaz ekipleri gecikmeli olarak geldi ve patlamaya müdahale ederken zorlandı.

Altyapı çalışmaları esnasında önlem almak ve dikkatli olmak gerekiyor. Aksi olan durumlarda bazı korkutan duurmlar ortaya çıkabiliyor. Erzurum'da buna benzer bir olay yaşandı. Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Şehit Polis Abdulkadir Bingöl bulvarı üzerinde alt yapı çalışması sırasında bir anda alevler yükseldi. Büyük bir paniğin yaşandığı bölgede alevler gökyüzüne fırladı.

KORKU DOLU DAKİKALAR 

Yoldan geçen yayalar ve araçlar korku dolu dakikalar yaşadı. Gecikmeli olarak bölgeye gelen palen doğalgaz ekipleri yangına müdahalede oldukça zorlandı.

EKİPLER MÜDAHALEDE GECİKTİ

Bölgede bulunan araçlar sahiplerince alınmaya çalışılırken ekiplerin küreklerle yangına müdahale etmeye çalışması dikkat çekti. Ekiplerin gelmesinin ardından söndürme tüpleri ile yangın söndürüldü. Daha sonra iş makinaları bölgede çalışmasını sürdürdü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...