Esenyurt'ta komşular park yeri için kavga etti: Ortalık savaş alanına döndü!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Esenyurt'ta komşular park yeri için kavga etti: Ortalık savaş alanına döndü!

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Esenyurt'ta park yeri için kavga eden komşular sokağı birbirine kattı. Kavga anı kameraya yansıdı.

Esenyurt Osmangazi Mahallesi’nde, dün gece sokakta park yeri kavgası çıkaran bir grup, komşularının araç camlarını tekme ve yumruklarla kırdı. 

İddiaya göre, hafif ticari aracı ile sokağa giren bir mahalleli, park etmeye çalıştı. O sırada sokak sakinleri, sürücüden evlerinin önüne park etmemesini istedi. Aralarında kadınların da olduğu komşuların tartışması giderek büyürken, taraflar arasında arbede çıktı.

Küfür ve bağırmalar havada uçuştuktan sonra araç sürücüsü uzaklaşmak için hareket etti. Diğer taraftaki şahıslar ise araca tekme ve yumruklarla vurarak aracın camlarını kırdı. Olaya diğer sokak sakinleri güçlükle müdahale etmeye çalışırken, kavga aracın uzaklaşması ile son buldu.

Bir süre sonra ihbar üzerine sokağa polis ekipleri sevk edildi. Ekipleri kavgaya karışan şahıslar ile ilgili işlem yaparken, o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.  

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...