Evlenecek çiftleri yakından ilgilendiriyor! Bakanlık uyardı: Sahte ‘evlilik kredisi’ sitelerine dikkat

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Evlenecek çiftleri yakından ilgilendiriyor! Bakanlık uyardı: Sahte ‘evlilik kredisi’ sitelerine dikkat

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yeni evlenecek çiftçiler için verilmesi planlanan 'evlilik kredisi' dolandırıcıların yeni yöntemi oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bakanlığın adını kullanarak ‘evlilik kredisi’ verdiğini iddia eden sahte sitelere karşı yeni evlenecek çiftleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni evlenecek olan çiftlere, müjde vererek, faizsiz 150 bin TL kredi verileceğini açıklamıştı. Evlenecek olan çiftçiler ise 'evlilik kredisi'nin detaylarını merakla araştırırken dikkatli olmaları gerekiyor. Dolandırıcıların radarında olan bu konuya ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı uyarıda bulundu. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, hükümetin ‘Evlilik kredisi’ vaadini kullanarak yeni evlenecek çiftleri dolandırmaya çalışan internet siteleri hakkında çiftleri uyardı. Bakanlığın konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

'SAHTE İNTERNET SİTELERİNE DİKKAT'

“Bazı art niyetli kişilerin Aile ve Gençlik Bankası adı altında, vatandaşlarımıza ‘evlilik kredisi’ vaadiyle aşağıdaki sahte internet sayfaları üzerinden yönlendirme yapıp para topladığı görülmüştür. Vatandaşlarımızın, Bakanlığımızın ve yetkili diğer resmi kurumların internet sayfaları dışındaki kaynağı belli olmayan ve doğruluğu teyit edilmeyen sahte internet sayfalarına itibar etmemeleri önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızı dolandırmayı amaçlayan sahte internet sayfalarının ilgilileri hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...