Film sahnelerini aratmayan kovalamaca! O anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Avcılar’da iddiaya göre, 2 şüpheli polisten kaçarken park halindeki 4 araca çarptı. Kazanın ardından otomobili olay yerine bırakıp kaçan şüphelilerin o anları anbean çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. 

Avcılar Yeşilkent Mahallesi Fatih Caddesi’nde iddiaya göre, polisin dur ihtarına uymayıp kaçan kimliği belirsiz sürücü, cadde üzerinde park halindeki 4 araca çarptı. Kazanın ardından otomobilden inen sürücü ve yanındaki şahıs, olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Esnaflardan birkaçı kaçan 2 şüphelinin peşine düştü. Gözden kaybolan şüphelileri ise polisin yakalama çalışmaları sürüyor. Öte yandan, yaşanan olay çevredeki esnafın güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntüde, şüphelinin kamyoneti son an da sıyırarak park halindeki 4 araca çarptığı ve kazadan sonra yanındaki şahısla birlikte koşarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

'EHLİYETLERİ YOKMUŞ'

Park halindeki araçlardan birinin sahibi olan Hayri Ekinci, “Bırakıp kaçtılar. Şahısların kim olduğu belli değil. 2 kişilerdi. Polis kovalıyordu. Ehliyetleri yokmuş. Öyle söyledi polisler. 200 bin liralık zararım var” dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...