Gece yarısı korkutan depremler peş peşe geldi! Önce Antalya sonra Burdur sallandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gece yarısı korkutan depremler peş peşe geldi! Önce Antalya sonra Burdur sallandı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Antalya ve Burdur sallandı. Gece yarısı meydana gelen depremler paniğe sebep oldu. AFAD verileri paylaştı...

Türkiye beşik gibi sallanıyor. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin üzerinden bir yıl geçti. 11 ili yerle bir eden 53 binden fazla insanın ölümüne sebep olan bu depremlerin ardından tüm yurdu aynı korku sardı. Dün Adana, Adıyaman, Kahramanmaraş sallanmıştı, gece yarısı yürekler yine ağza geldi. Son depremler Antalya ve Burdur'da kaydedildi, işte AFAD'dan gelen açıklamalar...

ANTALYA'DA DEPREM OLDU

Saat 01:51'de ise Antalya Korkuteli'nde 3.7 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya'da meydana gelen depremin derinliği ise 7 km olarak ölçüldü. Sarsıntı kuvvetli bir şekilde hissedildi. 

BURDUR 3,5 İLE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre; Burdur Çavdır'da 3.5 büyüklüğünde deprem oldu.  Saat 01:46'da meydana gelen depremin derinliği 6.96 km olarak ölçüldü. Paniğe kapılan halk gece yarısı sokaklara döküldü. Şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadığı öğrenildi. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...