Giresun'da otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Giresun'da otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Giresun'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil dere yatağına uçtu. Kazada 80 yaşındaki otomobil sürücüsü hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Giresun’un Görele ilçesinde kontrolden çıkan otomobil dere yatağına uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Şafaklı köyünden Görele istikametine seyirhalinde bulunan Kemal Kavraz (80) idaresindeki otomobil, Gölbaşı mevkiinde karşısına çıkan araç nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çömlekçi Deresine uçtu.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Dere içerisinde ters dönen araç içerisinde sürücü Kemal Kavraz ile yolcu olarak bulunan İsmet. K ve H.İ. K. çevredeki vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Görele Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan sürücü Kemal Kavraz (80) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı diğer iki kişinin tedavisi sürerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Giresun'da otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...