'GSM hattı kullanmıyorum' demişti! Alihan Kuriş'in numarası bakın kimin üzerine çıktı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Alihan Kuriş ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İfadesinde GSM hattı kullanmadığını beyan eden Kuriş'in kullandığı cep numarasının yüzde 50 zihinsel engellilik raporu bulunan birinin adına kayıtlı olduğu tespit edildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Alihan Kuriş Suç Örgütü’ne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında herhangi bir GSM hattı kullanmadığını beyan eden suç örgütü lideri Alihan Kuriş’in kullandığı hattın, yüzde 50 oranında zihinsel engellilik raporu bulunan bir kişinin adına kayıtlı olduğu ortaya çıktı.
Kaçış planı bozuldu! Alihan Kuriş suç örgütünün firari iki ismi Marmaris’te yakalandı
HAT SAHİBİ ENGELLİ ÇIKTI
Soruşturma kapsamında Alihan Kuriş’in kullandığı GSM hattının yasal sahibinin Ali Kovan olduğu tespit edildi. Mersin’de ikamet ettiği öğrenilen Kovan’ın yüzde 50 oranında zihinsel engellilik raporunun bulunduğu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen "Sürekli Engelli Kimlik Kartı" sahibi olduğu belirlendi.
SİGORTALI GÖSTERMİŞLER
Kovan’ın ayrıca örgüt yöneticilerinden Osman Aslanali’nin yönettiği Göknur Gıda isimli firmada "beden işçisi" olarak sigortalı gösterildiği belirtildi. Söz konusu firmanın örgüte müzahir olduğu da öne sürüldü.
Alihan Kuriş'in 'miras oyunu' yargı duvarına çarptı! Denizolgun'dan kalan Arden Gıda'yı böyle ele geçirmek istedi
'GSM HATTI KULLANMIYORUM' DEMİŞTİ
Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde, Alihan Kuriş’in herhangi bir GSM hattı kullanmadığı yönündeki beyanının aksine, Kovan adına kayıtlı GSM hattını kullandığının belirlendiği ifade edildi. Olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma devam ediyor.
