Hamburgercide kız arkadaşı ile tartıştı, ortalık boks ringine döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Beylikdüzü’nde bir şahıs, hamburgercide yemek yerken kız arkadaşı ile tartışan gence tepki gösterince ikili arasında kavga çıktı. Restoran müdürü ayırmak istediği kavgada yumrukların hedefi oldu. İşte o anlar...

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan bir hamburgercide iddiaya göre; yemek için restorana gelen çift arasında tartışma çıktı.

Gencin kız arkadaşına bağırmasından rahatsız olan bir vatandaş olaya müdahale etmek istedi. İkili arasında çıkan kavgada, taraflar yumruk yumruğa birbirine girdi. Çevredeki vatandaşlar ve restoran müdürü tarafları ayırdı.

Bu sırada öfkeli genç kendisini dışarı çıkarmak isteyen restoran müdürüne de saldırırken, yaşlı adam yumrukların hedefi haline geldi. Yaşanan o anlar ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...