Hesabına gelen 500 bin TL şaşkına çevirdi! İhbar edince gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Banka hesabına 500 bin lira gelince şüphelenen kişi, polise başvurdu. Paranın izini süren ekipler, kartın dolandırıcılık için kullanıldığını tespit edip 2 şüpheliyi yakaladı. Para ise sahibine teslim edildi.

Mersin'de yaşayan S.T., banka hesabına gelen 500 bin lira ile şaşkına döndü. Paranın kendisine ait olmaması nedeniyle polise ihbarda bulundu.

Başvuru üzerine çalışma yapan ekipler önce paraya bloke koydurdu, ardından paranın izini sürdü. Banka hesabının dolandırıcılık amaçlı kullanılmaya çalışıldığını belirleyen polis, şüpheliler Ü.S. ve Ö.D.'yi tespit etti.

500 BİN LİRANIN SAHİBİ BULUNDU

2 şüpheli kısa sürede polis tarafından yakalandı. Banka kartında bulunan 500 bin liranın ise başka bir ilde yaşayan E.S.'ye ait olduğu, kendini polis ve asker olarak tanıtan şüpheliler tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı.

Banka hesabına gönderilen para gerekli incelemelerin ardından sahibine iade edildi.

Hesabına gelen 500 bin TL şaşkına çevirdi! İhbar edince gerçek ortaya çıktı

ŞÜPHELİLERDEN BİRİSİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edilirken, mahkemeye çıkartılan şüphelilerden Ü.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...