İçişleri Bakanı Soylu'nun acı günü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İçişleri Bakanı Soylu'nun acı günü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısının oğlu İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce dayısını kaybeden İçişleri Bakanı Soylu'ya bir acı haber daha geldi. Soylu'nun dayısının oğlu Oğuz Reis babasından 1 ay sonra İzmir’de evinde kalp krizi geçirdi. 3 çocuk babası ve evli olan Oğuz Reis, evde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

24 gün önce babası kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Oğuz Reis’in cenazesi memleketi Samsun’un Bafra ilçesi Darboğaz Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Baba ocağında helallik alınmasının ardından cenaze, öğle namazından önce kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

İçişleri Bakanı Soylu'nun acı günüİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kalp krizi sonucu vefat eden 49 yaşındaki dayısının oğlu Oğuz Reis’in cenazesine katıldı.

CENAZEYE BİRÇOK İSİM KATILDI

Cenazeye, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Bafra kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Samsun İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ömer Ersever, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kd. Alb. Ahmet Bahadır ve vatandaşlar katıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...