İstanbul'da metrobüs arızalandı, indirilen yolcular isyan etti: 'Böyle hizmet mi yapılır'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da metrobüs arızalandı, indirilen yolcular isyan etti: 'Böyle hizmet mi yapılır'

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Okmeydanı Perpa durağında arızalanan Söğütlüçeşme - Beylikdüzü metrobüs nedeniyle aynı güzergahtan gelen metrobüsler yoluna devam edemedi. Duruma tepki gösteren vatandaşlardan biri, "Böyle hizmet mi yapılır" diyerek isyan etti.

Son dönemlerde sık sık yaşanan metrobüs arızalarına bir yenisi daha eklendi. Söğütlüçeşme - Beylikdüzü metrobüsü Perpa durağında arızalandı. Metrobüste bulunan vatandaşlar bir süre araç içinde bekletildi. Metrobüs arıza nedeniyle duraktan hareket edemeyince aynı güzergahta bulunan metrobüsler de yoluna devam edemedi.

VATANDAŞLAR ARIZAYA İSYAN ETTİ

Araçtan indirilen yolcular başka bir araca nakledilirken, insan seli meydana geldi. Yolcular ters istikametten gelen bir metrobüse bindirildi. Mağdur olan yolcular yaşanan duruma isyan ederken, bir vatandaş ise "Böyle hizmet mi yapılır" diye tepki gösterdi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...