İYİ Parti kötüye gidiyor! Ateş bacayı sardı evdeki hesap çarşıya uymadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İYİ Parti kötüye gidiyor! Ateş bacayı sardı evdeki hesap çarşıya uymadı

GÜNDEM Haberleri

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti kan kaybetmeye devam ediyor. İYİ Partili Çıray'ın "Oylarımız çok düştü toparlayamıyoruz" çıkışı sonrası İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu'nun sözleri parti içerisinde gerilime neden oldu.

İYİ Parti tutarlı politikalar izlememenin sancısını çekmeye devam ediyor. İYİ Partili Aytun Çıray'ın “Oylarımız çok düştü toparlayamıyoruz” itirafı İYİ Parti'de sinirleri iyice gerdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise bu kavgaları izlemekle yetiniyor. İYİ Parti'nin altılı masadan kalkma ve sonradan yeniden oturma stratejisi partideki oy kaybını hızlandırdı. Parti yönetimi seçim sonrasını kara kara düşünmeye başladı.

İYİ Parti'deki oy kaybı sinirleri de moralleri de alt üst etti. Kongrelerdeki kavgalar partinin tepe yönetimine ve sosyal medyaya taşındı. İYİ Parti'de gerçeklere tahammül kalmadı. İYİ Partili Aytun Çıray'ın "Oylarımız çok düştü toparlayamıyoruz" çıkışı sonrası İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun zehir zemberek açıklamaları ipleri iyice gerdi.

"PAZARLIKSIZ GELDİM"

Çıray'dan kendisine yönelik 'en başından beri problem' olduğunu söylemesine cevap geldi. Çıray "Ne olacağı belli olmayan bir partiye milletvekili olarak pazarlıksız geldim. Ne vefasızmışsınız ki 5 yıldır verdiğim emekler yerine yanlışları savunuyorsunuz" dedi.

KAYIPLAR DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise bu kavgaları izlemekle yetiniyor. İYİ Parti'nin altılı masadan kalkma ve sonradan yeniden oturma stratejisi partideki oy kaybını hızlandırdı. Parti içindeki milliyetçi kadroların tasfiyesi ve etkisizleştirilmesi terör örgütü PKK ile yan yana yürüme görüntüsü İYİ Parti tabanındaki ayrışmayı körükledi. Parti yönetimi seçim sonrasını kara kara düşünmeye başladı. Sandıktan çıkacak sonuç sonrası partiyi nasıl ayakta tutacaklarına ilişkin formül arayışı sürüyor. (Akşam)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...