Kadir gecesi mesajları ve sözleri: Hadisli, dualı, anlamlı, en güzel mesajlar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kadir gecesi mesajları ve sözleri: Hadisli, dualı, anlamlı, en güzel mesajlar

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi rahmet ve mağfiretin bolca ihsan edildiği mübarek bir zaman dilimidir. Bu hayırlı gecede sevdiklerinize gönderebileceğiniz Kadir Gecesi mesajları işte şöyle:

Gönüllerde özel yere sahip bu mübarek Kadir Gecesi, her yıl Ramazan'ın 27. gecesinde kutlanıyor. Hira mağarasında ilk vahiylerin Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Aleyhisselam'a inmeye başladığı bu gece, tüm Müslümanlar için feyiz ve bereketle dolu bir zaman dilimi. 

Bu yıl, Kadir Gecesi'nin özel bir anlamı daha var; çünkü Cuma gününe denk geliyor. Cuma'nın bereketiyle birleşen Kadir Gecesi, duaların kabul olduğu, günahların affedildiği bir fırsat sunuyor. Sevdiklerinizle paylaşacağınız özel mesajlarla bu anlamlı gecenin maneviyatını daha da güçlendirebilirsiniz.

İşte sizin için hazırladığımız en yeni Kadir Gecesi mesajları ve sözleri. Bu sözlerle sevdiklerinize manevi bir armağan sunabilir, dualarınızı ve sevginizi en güzel şekilde ifade edebilirsiniz.

Kadir gecesi mesajları ve sözleri: Hadisli, dualı, anlamlı, en güzel mesajlar - 1. Resim

KADİR GECESİ MESAJLARI HADİSLİ VE DUALI ÖRNEKLER EN GÜZEL SÖZLER

(Kadir gecesini, ramazanın son on gününün 21, 23, 25, 27 ve 29 gibi tek gecelerinde veya ramazanın son gecesinde arayın! Sevabını umarak Kadir gecesini ibadetle geçirenin günahları affolur.) [İ. Ahmed] Bu mübarek gecede, dualarımızın kabul olması için yürekten niyazda bulunuyor, Rabbimizden af ve mağfiret diliyorum. Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun, dualarının ve niyetlerinin kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, karanlık gecelerin aydınlık yüzü, duaların en fazla kabul edildiği mübarek bir zamandır. Bu özel gecede, kalplerimizi Rabbimize açıp dualarımızı yükseltelim ve günahlarımızdan arınmak için tövbe edelim. Rabbimiz, dualarımızı kabul etsin ve bizi affetsin. Kadir Gecesi mübarek olsun, dualarınızın ve niyetlerinizin kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, rahmetin ve mağfiretin bolca tecelli ettiği, duaların en fazla kabul olduğu mübarek bir gece olarak bilinir. Bu kutsal gecede, sevdiklerimizle birlikte dualarımızı yükseltelim ve Rabbimizden af ve mağfiret dileklerimizi eksik etmeyelim. Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun, dualarının ve niyetlerinin kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, insanlığa rahmet ve hidayetin nuru olarak tecelli eden mübarek bir gecedir. Bu özel gecede, dualarımızı yükselterek Rabbimize yönelip af ve mağfiret dileyelim. Kalplerimizi temizleyip, iyilik ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirelim. Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun, dualarının ve niyetlerinin kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, Kuran'ın indirilmeye başlandığı mübarek bir gecedir ve bin aydan daha hayırlıdır. Bu kutlu gecede, sevdiklerimizle birlikte ibadet ve dua ile geçirerek Rabbimize yakınlaşalım. Dualarımızın ve niyetlerimizin kabul olması dileğiyle, herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun.

Kadir gecesi mesajları ve sözleri: Hadisli, dualı, anlamlı, en güzel mesajlar - 2. Resim

Kadir Gecesi, müminler için bir rahmet ve mağfiret gecesidir. Bu geceyi en iyi şekilde değerlendirerek dualarımızı yükseltelim ve Rabbimizden af ve mağfiret dileklerimizi eksik etmeyelim. Kadir Gecesi, bu ümmete mahsustur. Başka peygamberlere böyle faziletli bir gece verilmemiştir. Bir hadis-i şerif meali şöyledir: (Allahü teâlâ, Kadir Gecesi’ni ümmetime hediye etti, başka ümmete vermedi.) [Deylemî] Kadir Geceniz mübarek olsun, dualarınızın ve niyetlerinizin kabul olması dileğiyle.

Yüreklerin derinliklerine işleyen Kadir Gecesi'nin nuruyla aydınlanan bu mübarek zaman diliminde, dualarımızın kabul olması dileğiyle sevdiklerinizle birlikte huzur dolu bir gece geçirmenizi dilerim. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi, insanlığa hidayetin ve merhametin nuru olarak tecelli eder. Dualarımızın, sevgi ve barışın hâkim olduğu bu mübarek gecede kabul olmasını dilerim. Rabbim, tüm mümin kardeşlerimize hidayet ve huzur versin. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlı bir gece olarak bilinir. Bu mübarek geceyi en güzel şekilde değerlendirerek dualarımızı yükseltelim ve Rabbimizden af ve rahmet dileklerimizi eksik etmeyelim. Kadir Geceniz mübarek olsun, dualarınızın kabul olması dileğiyle.

DUALI HADİSLİ KADİR GECESİ MESAJLARI 2024

(Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.) [Tefsir-i Mugni] Kadir Gecesi, Kuran'ın indirilmeye başlandığı mübarek bir gecedir. Bu anlamlı gecede dualarımızı yükseltelim, günahlarımızdan arınmak için tövbe edelim ve Rabbimizden af ve mağfiret dileyelim. Kadir Geceniz mübarek olsun, dualarınızın ve niyetlerinizin kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, Rabbimizin rahmet ve mağfiretinin coştuğu mübarek bir zaman dilimidir. Bu geceyi en iyi şekilde değerlendirerek dualarımızı yükseltelim ve hayırlı işlerde bulunalım. Kadir Geceniz mübarek olsun, dualarınızın kabul olması dileğiyle.

(Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar, Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.) [Deylemi] Kadir Gecesi, duaların en fazla kabul olduğu mübarek bir gece olarak bilinir. Bu geceyi en iyi şekilde değerlendirerek Rabbimize yönelip af ve mağfiret dileyelim. Kadir Geceniz mübarek olsun, dualarınızın ve niyetlerinizin kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, Allah'ın rahmet ve mağfiretinin bolca ihsan edildiği mübarek bir zaman dilimidir. Bu geceyi ibadetle ve dualarla geçirerek Rabbimize yakınlaşalım ve hidayet kapısını aralayalım. Kadir Geceniz mübarek olsun, dualarınızın kabul olması dileğiyle.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...