Kahramanmaraş'ta deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son deprem haberi Kahramanmaraş'tan geldi. AFAD Elbistan merkezli depreme ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Sarsıntı çevre illerden de hissedilirken, aynı korkuyu yaşayan bölge halkı sokaklara döküldü, işte son gelişmeler...

Kahramanmaraş 6 Şubat 2023'te meydana gelen iki büyük deprem ile sarsılmıştı. Asrın felaketi 11 ilde büyük yıkıma sebep olmuştu. Binlerce bina enkaz yığınına dönerken altında kalan 53 binden fazla insan hayatını kaybetmiş, 107 bin 204 kişi de yaralanmıştı. Bölgede korkutan sarsıntılar devam ediyor. Kahramanmaraş az önce bir kez daha sallandı, AFAD ilk verileri paylaştı. 

KAHRAMANMARAŞ 3,9 İLE SALLANDI

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Saat 06.23 sularında yaşanan depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...