Kandil’e harekât yolda

- Güncelleme:
Kandil’e harekât yolda

Gündem Haberleri

Kandil kuşatılacak, Suriye’deki YPG hedefleri SİHA’larla imha edilecek. Yurt içinde de terör örgütlerini destekleyen sosyal medya hesaplarına soruşturma açılacak.

YILMAZ BİLGEN'İN HABERİ - Cumhurbaşkanı seçimini kendileri için ölüm kalım mücadelesi gören terör örgütleri, üzerlerindeki baskının kaldırılması beklentisiyle Kemal Kılıçdaroğlu’na açık destek verdi. Hükûmet ise bu süreçte örgütleri yakın izlemeye aldı. Seçimin ardından düğmeye basılacak. Terör örgütlerine büyük operasyonlar yapılacak. Irak’ta PKK’nın eğitim kampları vurulacak. Kandil kuşatma altına alınacak. Suriye’de PKK-YPG işgal alanlarında hava gücü İHA-SİHA artırılacak. 

Uluslararası koalisyon, Kandil’e Türkiye’nin operasyon yapmayı planladığını iletti. Ulaştığımız bilgilere göre, İran-PEJAK, Suriye-PYD-YPG ve Kandil elebaşıları 21 Mayıs’ta Sincar’da bir araya getirildi. Görüşme Sincar-Sinuni bölgesinde yapıldı. Toplantıda bölgede yakın dönemde iki kritik gelişmenin yaşanacağı konuşuldu. Bu arada yurt içinde de başta PKK olmak üzere FETÖ, DHKP-C, DEAŞ gibi terör yapılanmalarına karşı da operasyon için hazırlıklar yapılıyor.  Türkiye diğer yandan teröre hamilik yapan ülkelere diplomatik baskı kurulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...