Kocaeli'nde şiddetli lodos! Deniz taştı, sokaklar boş kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmit Körfezi'nde şiddetli fırtına hayatı felç etti. Deniz taşınca sahil kesimi sular altında kaldı. Sokaklar fırtına nedeniyle boş kalırken Kocaeli Valiliği'nden vatandaşlara uyarı geldi.

İzmit Körfezi'nde şiddetli lodos sebebiyle deniz taştı, sahil kesimi su ile dolarken bazı çatılar ise uçtu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün turuncu kod uyarılarının ardından Kocaeli’de dün başlayan şiddetli rüzgar bugün de etkisini göstermeye devam ediyor.

RÜZGAR SEBEBİYLE DENİZ TAŞTI

Lodos sebebiyle sokaklar boş kalırken, deniz ise şiddetli rüzgar sebebiyle yükselerek taştı. Sahil kesiminin bir bölümü su ile doldu. Kuşlar bile uçmakta zorlanırken, fırtınanın pazartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini azaltması bekleniyor. Etkili olan rüzgarda sahil boyu çöple doldu, bir lunaparkın ise tentesi söküldü.

Kocaeli'nde şiddetli lodos! Deniz taştı, sokaklar boş kaldı

VALİLİK VATANDAŞLARI UYARDI

Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Batı Karadeniz’de rüzgarın batı ve güneybatı, batısı öğle saatlerinden itibaren kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına, zamanla 7 ila 9 kuvvetinde (50-90 km/saat) kuvvetli fırtına, yer yer 10 kuvvetinde (105 km/saat) tam fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, pazartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini azaltması beklenmektedir. Ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Kocaeli'nde şiddetli lodos! Deniz taştı, sokaklar boş kaldı

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...