Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Köfteci Yusuf'a destek Mustafa Sarıgül'den geldi: En görkemli şubeni Erzincan'da açacağız

Köfteci Yusuf'a destek Mustafa Sarıgül'den geldi: En görkemli şubeni Erzincan'da açacağız
Fotoğraf Başlığı Köfteci Yusuf'a destek Mustafa Sarigül'den geldi: En görkemli subeni Erzincan'da açacagiz

Ürünlerinde domuz eti kullandığı tespit edilmesiyle gündeme bomba gibi düşen Köfteci Yusuf'a destek Mustafa Sarıgül'den geldi. Yusuf Akkaş'ı Erzincan'a çağıran Sarıgül, "En görkemli şubeni Erzincan'da açacağız" dedi.

Kaydet
a- | +A

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesini güncellerken kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş ve değiştirilmiş ürün sayısı 72'ye çıktı, listeye son olarak ürünlerinde domuz etine rastlandığı gerekçesiyle Köfteci Yusuf da dahil edildi.

BAKMADAN GEÇME
Köfteci Yusuf
HABER

Köfteci Yusuf'un "helal sertifikası" var mı? Bakanlık'tan beklenen açıklama geldi


Köfteci Yusuf'a destek Mustafa Sarıgül'den geldi: En görkemli şubeni Erzincan'da açacağız - 1. Resim
Başlık ResmiKöfteci Yusuf'a destek Mustafa Sarıgül'den geldi: En görkemli şubeni Erzincan'da açacağız - 1. Resim

SARIGÜL'DEN KÖFTECİ YUSUF'A DESTEK

Komplo iddialarının ardından Köfteci Yusuf'a destek giderek büyüyor. İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş'ın Köfteci Yusuf'ta köfte yiyerek destek verdiği Yusuf Akkaş'a bir destek de CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül​'den geldi.


'KÖFTECİ YUSUF BİZİM MARKAMIZ'

Köfteci Yusuf'u Erzincan'a çağıran Sarıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Yerli malı, yurdun malı Köfteci Yusuf bizim markamız. 12 bin çalışan var ve bizi arıyorsunuz. Desteğim sizinle. Köfteci Yusuf kardeşim Erzincan'a bekliyorum. En görkemli şubeni burada açacağız."

https://x.com/M_Sarigul/status/1845479399325401397


Öte yandan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Köfteci Yusuf'u taklit ve tağşiş listesine eklemeden önce ismini açıklanmaması durumunda ifşa edeceğini söylemişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.